Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

ACO House & Garden

ACO House & Garden heeft een uitgebreid en passend assortiment voor het opvangen en bufferen van regenwater in de tuin:

  • Roostergoten
  • Sleufgoten
  • Afvoerputten
  • Infiltratie
  • Wateropslag
  • Schoonlopers

Roostergoten

De roostergoten kunnen toegepast worden bij de ingang van een woning, in de oprit, bij de garage of bij een terras zodat regenwater geen overlast geeft. De roostergoten zijn er in smalle en brede varianten. De smalle variant is de Slimline collectie van 6 cm breed, leverbaar in 4 verschillende kleuren. Daarnaast zijn er de bredere varianten; Multidrain 13,5 cm breed, Hexaline 12,9 cm breed, Highline 12 cm breed en Euroline 11, 8 cm breed. De drie laatstgenoemde zijn met de diverse sleufroosters te combineren waaronder Designrooster Voronoï.
Bekijk hier de Roostergoten van ACO House & Garden

Sleufgoten

De sleufgoten van ACO zijn kenmerkend met hun smalle sleuf en zijn met name geschikt voor terrassen. Door de geringe sleuf is deze goot bijna onzichtbaar in de bestrating. De sleufgoten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende soorten: Slotline Euroline, Slotline Hexaline en LED-Line. De LED-line, de naam zegt het al, is een combinatie van een goot met ledverlichting.
Bekijk hier de Sleufgoten van ACO House en Garden

Afvoerputten

Veel huizen hebben tegenwoordig een buitenkraan waarbij een afvoerput gewenst is, zodat het water zich niet over de gehele bestrating verspreid. Een vloerput die aangesloten kan worden op het riool of een infiltratie put die het water langzaam afgeeft aan de omliggende bodem zijn daarvoor 2 oplossingen.
Bekijk hier de Afvoerputten van ACO House en Garden

Infiltratie

Een infiltratiesysteem is één van de mooiste systemen om regenwater op te vangen bij zware buien en het weer terug te geven, door middel van infiltratie, aan de tuinbodem op momenten van droogte. ACO House & Garden ontwikkelde de zogeheten RainBloxx. Hydrofiel steenwol elementen, schakelbaar en in verschillende afmetingen afgestemd op de diverse toepassingen onder de border, grasveld, terras of bestrating.
Bekijk hier de RainBloxx van ACO House en Garden

Wateropslag

Waarom zouden we kostbaar regenwater zo snel mogelijk afvoeren op momenten van overschot en drinkwater gebruiken op momenten van tekort? Beter is om het regenwater op te vangen en te bewaren in een onzichtbare watertank onder de grond. ACO House & Garden heeft hiervoor de Rain4me regenwaterbuffertank; schakelbare kunststof elementen met een interne of externe pomp. De tanks zijn er met een inhoud vanaf 2000 liter, in verschillende afmetingen en zijn schakelbaar tot een totaal van 8000 liter.
Bekijk hier de Rain4me van ACO House en Garden

Schoonlopers

De schoonlopers van ACO House & Garden zijn een fantastische oplossing bij de entree van een kantoor, woonhuis, garage of schuur. Deze zogenaamde vaste deurmat bestaat uit een onderbak te plaatsen in de bestrating met daarop een schoonloper naar keuze. De schoonlopers zijn er in 4 soorten en 4 maten; een ijzeren schraaprooster, rooster met rubberstroken, rooster met borstels of een rooster met tapijtstroken. Het vuil wordt eenvoudig van schoenen verwijderd en komt in de opvangbak (met zak) terecht.
Bekijk hier de Schoonlopers van ACO House en Garden

Bekijk de online brochures van ACO House & Garden


Producten van ACO House & Garden