Giftcard saldo checker

Over ons

Terrastegels, tuinhout, gebakken bestrating, een overkapping of speelhuisje; u vindt het bij Weulen Kranenbarg in Vorden, gelegen in de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek! Ons ruime assortiment harde tuinmaterialen en accessoires zorgen ervoor dat u alles voor uw tuin bij ons kunt vinden. Nouja, bijna alles. Voor het groen verwijzen wij u graag door naar de hovenier of het tuincentrum.

Deskundigheid
Weulen Kranenbarg is in 1974 begonnen met de verkoop van spoorbielzen en enige jaren later kwamen er betontegels en klinkers bij. De laatste jaren zijn wij uitgegroeid van bestratingsspecialist tot compleet “buitencentrum”. Alles wat u nodig heeft om uw tuin tot een perfecte leefruimte te maken, vindt u bij ons in Vorden. Bestrating en tuinhout zijn nog altijd de hoofdmoot, maar daarnaast bieden wij u een ruim en divers assortiment. Vroeger was de keuze beperkter en werd al snel voor een grindtegel of een waaltje gekozen. Tegenwoordig is er een zeer groot aanbod in bestrating. Deze verschuiving in tuintrends vereist de nodige kennis over alle verschillende producten. Het vinden van de juiste tuintegel of schutting vraagt om een goed en eerlijk advies. Onze meedenkende specialisten helpen en adviseren u dan ook graag, in onze winkel en showtuin.

Kwaliteit
Wij onderscheiden ons door de jarenlange ervaring en de vele contacten met betonproducenten in binnen- en buitenland. Service, kwaliteit en deskundigheid zijn de peilers waar wij onze hele bedrijfsfilosofie op hebben gebaseerd. De kwaliteit komt naar voren in de producten die wij leveren aan particulieren en bedrijven. Om een voorbeeld te geven: ons hardhoutassortiment, met onder andere hardhouten planken en hardhouten palen, is afkomstig van Felixwood, veelal gemerkt met FSQ. Hierdoor kunnen wij garanderen dat vermenging met minderwaardige hardhoutsoorten wordt voorkomen. Wij verkopen alleen eerste keus bestratingsmaterialen, wanneer een product niet voldoet aan de kwaliteitseisen dan wordt hierop snel geanticipeerd. Bij Weulen Kranenbarg weet u wat u koopt. Verrassingen laten we liever aan een ander over.

Inspiratie
In onze binnen en buiten showtuinen worden de producten op creatieve wijze gepresenteerd. Wij hebben diverse mooie voorbeeldtuinen aangelegd. Hier worden verschillende mogelijkheden en combinaties van Terrastegels 60x60, Keramische tegels, Stapelblokken, Composiet schutting en vele andere materialen getoond. Een bezoek aan ons bedrijf is een leuke besteding van uw tijd. Even inspiratie opdoen en ideeën thuis in praktijk brengen. Soms kunnen het kleine veranderingen zijn die een tuin een geheel nieuw gezicht kunnen geven. Kom langs en geniet van alles wat met buitenleven te maken heeft, en heeft u vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!