Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Over ons

Weulen Kranenbarg is in 1974 begonnen als familiebedrijf met de verkoop van spoorbielzen en enige jaren later kwamen er betontegels en klinkers bij. De laatste jaren zijn wij uitgegroeid van bestratingsspecialist tot compleet “buitencentrum”. Het vinden van de juiste tuintegel, tuinhuis en schutting vraagt om een goed en vooral eerlijk advies. Wij bezoeken jaarlijks diverse leveranciers en krijgen producttrainingen van fabrikanten om zo onze productkennis op peil te houden en op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends!

Maak alvast kennis met ons vakbekwame team:

Advies

Logistiek

Chauffeur

Administratie

Marthijn

Eric

Anton

Marianne

Marko

Jan

Rianne

Jarno

Sten


Wessel

Onze meedenkende specialisten helpen en adviseren u graag. Ons team bestaat uit de eigenaren Marko en Marianne, aangevuld met 6 vaste medewerkers en 2 weekendkrachten. Met elkaar vormen wij een betrouwbare organisatie en staan wij voor u klaar van adviesgesprek tot aan de levering.

Service
, kwaliteit en deskundigheid zijn de pijlers waar wij onze hele bedrijfsfilosofie op hebben gebaseerd. Onze service bestaat uit eerlijk advies, met u meedenken, en correcte levering volgens afspraak, afgestemd op uw wensen en voorkeuren.
De kwaliteit komt naar voren in de producten die wij leveren aan zowel particulieren als tuinprofessionals. Kijk naar ons hardhoutassortiment; met onder andere hardhouten planken en hardhouten palen, afkomstig van Felixwood, veelal gemerkt met FSQ en daardoor gegarandeerd geen vermenging met minderwaardige hardhoutsoorten. Daarnaast verkopen wij alleen eerste keus bestratingsmaterialen; wanneer een product niet voldoet aan de kwaliteitseisen dan wordt hierop snel geanticipeerd.
Onze deskundigheid vindt u bij onze goed geïnformeerde medewerkers en online bij onze producten. Kortom, een betrouwbare partner voor de inrichting van uw tuin.

Heeft u een vraag, stel hem ons gerust, u kunt ons bezoeken, bellen, chatten, e-mailen en whatsappen!