Giftcard saldo checker

Over ons

Terrastegels, tuinhout, gebakken bestrating, vijver onderdelen of speelhuisjes; u vindt het bij Weulen Kranenbarg. Ons ruime assortiment harde tuinmaterialen en accessoires zorgen ervoor dat u alles voor uw tuin bij ons kunt vinden. Nouja, bijna alles. Voor het groen verwijzen wij u graag door naar de hovenier of het tuincentrum.

Deskundigheid
Weulen Kranenbarg is de laatste jaren uitgegroeid van bestratingsspecialist tot compleet “buitencentrum”. Alles wat u nodig heeft om uw tuin tot een perfecte leefruimte te maken, vindt u bij ons in Vorden. Bestrating en tuinhout zijn nog altijd de hoofdmoot, maar daarnaast bieden wij u een ruim en divers assortiment. Vroeger was de keuze beperkter en werd al snel voor een grindtegel of een waaltje gekozen. Tegenwoordig is er een zeer groot aanbod in bestrating. Deze verschuiving in tuintrends vereist de nodige kennis over alle verschillende producten. Het vinden van de juiste tegel voor uw tuin vraagt om deskundigheid. Die vindt u bij ons.

Kwaliteit
Wij onderscheiden ons door de jarenlange ervaring en de vele contacten met betonproducenten in binnen- en buitenland. Service, kwaliteit en deskundigheid zijn de peilers waar wij onze hele bedrijfsfilosofie op hebben gebaseerd. De kwaliteit komt naar voren in de producten die wij leveren aan particulieren en bedrijven. Om een voorbeeld te geven: ons hardhout is afkomstig van Felixwood, veelal gemerkt met FSQ. Hierdoor kunnen wij garanderen dat vermenging met minderwaardige hardhoutsoorten wordt voorkomen. Wij verkopen alleen eerste keus bestratingsmaterialen, wanneer een product niet voldoet aan de kwaliteitseisen dan wordt hierop snel geanticipeerd. Bij Weulen Kranenbarg weet u wat u koopt. Verrassingen laten we liever aan een ander over.

Inspiratie
In onze binnen en buiten showtuinen worden de producten op creatieve wijze gepresenteerd. Wij hebben diverse mooie voorbeeldtuinen aangelegd, hier worden verschillende mogelijkheden en combinaties van materialen getoond. Ook wanneer u eigenlijk niets nodig heeft is een bezoekje aan het bedrijf een leuke besteding van uw tijd. Even inspiratie opdoen en ideeën thuis in praktijk brengen. Soms kunnen het kleine veranderingen zijn die een tuin een geheel nieuw gezicht kunnen geven. Kom langs en geniet van alles wat met buiten te maken heeft.