Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Tuinverlichting

Tuinverlichting maakt uw tuin compleet. Niets is zo mooi als een tuin die rond schemering ‘aan’ gaat. Het is een sprookjesachtig tafereel en zorgt ervoor dat u extra lang van uw tuin kunt genieten. Haal binnen naar buiten, door de mooiste hoekjes van uw tuin sfeervol uit te lichten. Wij werken enkel met In-lite, omdat zij armaturen van hoge kwaliteit leveren mét een prachtig design. Het assortiment is zo breed, dat we passende verlichting hebben voor elke tuin.

Tuinverlichting inspiratie opdoen?

Tuinverlichting; wat is er en hoe werkt het?

Plug-and-play
Natuurlijk kun je de verlichting door een professional aan laten leggen, maar het voordeel van in-lite is dat zij een eenvoudig plug-and-play systeem hanteren. Met andere woorden: deze verlichting kunt u zelf ook aanleggen. Voordat u van start gaat, is het goed om te bedenken wat u wilt uitlichten of verlichten. Wilt u bomen of struiken uitlichten? Een pad of oprit verlichten? De overkapping sfeervol verlichten of juist de schutting voorzien van wandarmaturen? Wat uw keuze ook is (allemaal kan uiteraard ook), de eerste stap is gezet.

Mix en match
Vervolgens is er een enorme keus in het soort armatuur: een grondspot, opbouwlamp, losse spots, wandarmaturen, staande lampen en sinds kort ook hanglampen. Weet u al voor welke stijl u gaat? Er is keuze uit klassiek, modern, vierkant, strak of juist rond? Het mooie aan de in-lite collectie is dat er series zijn gemaakt, dit zorgt voor een mooie eenheid in de tuin. Wilt u juist liever verschillende soorten tuinverlichting? Dat kan natuurlijk ook. Mix en match naar lieve lust.

Licht brengt uw tuin tot leven
Het systeem van in-lite is gebaseerd op plug-and-play. In de basis heeft u een transformator, kabel en armaturen nodig. De kabel legt u door de tuin, richting de transformator. Vervolgens kiest u waar de armaturen moeten komen en ‘prikt’ u deze aan de kabel. Tot slot plugt u de kabel in de transformator en is uw tuinverlichting een feit. Op de transformator zelf kunt u instellen of u handmatig de verlichting aan en uit wilt zetten of liever kiest voor ‘dusk till dawn’. De naam zegt het al: bij schemering springt de verlichting aan en komt uw tuin tot leven. Als de zon weer opkomt, gaat de verlichting automatisch uit. Wie zich zorgen maakt om de kosten: alles van in-lite is op basis van ledverlichting en is dus enorm energiezuinig!

Deskundige service

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit alle opties? Dan helpen wij graag. Onze specialisten kunnen u informeren over alle opties en de mogelijkheden.

Wilt u een afspraak maken?
0575 551217
info@weulenkranenbarg.nl