Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Adezz

Adezz ontwerpt, produceert en verkoopt al sinds 2009 de mooiste tuinproducten vervaardigd uit diverse metalen zoals Cortenstaal & Aluminium. Daarnaast zijn verzinkte of kunststof producten ook in de collecties terug te vinden. Adezz ontwerpt en produceert alle producten zelf en staan altijd in voor topkwaliteit, vervaardigd met de grootste zorg in Europa om er zo zeker van te zijn aan de standaarden van het bedrijf te kunnen voldoen. Door de grote voorraden zelf te beheren is snelle levering geen probleem. Naast Adezz heeft het bedrijf nog de collectie Forno, exclusieve kookoplossingen voor buiten, Buitenhaarden, Vuurtafels en -schalen en Houtopslagen.

Het assortiment van Adezz bestaat uit;

  • Plantenbakken
  • Waterelementen
  • Panelen & Muren
  • Trappen
  • Kantopsluitingen & Keerwanden
  • Sokkels
  • Tuinmeubilair

Plantenbakken

Voor iedere tuin heeft Adezz wel een stijlvolle plantenbak passend bij de gewenste sfeer en uitstraling. Plantenbakken in uiteenlopende vormen zoals vierkant, rond, eclips, schakelbaar of driehoekig, het kan allemaal. De bloem- en plantenbakken zijn verkrijgbaar in een uitgebreide range aan materialen zoals Verzinkt staal, Cortenstaal, Gecoat staal, Aluminium en Polyester. Bekende series zijn Carrez, Conic, Ellipse, Circum, Triangle en meer…
Bekijk het Adezz Plantenbak assortiment in onze webshop

Waterelementen

Iedere tuinliefhebber zal enthousiast worden van de diverse waterelementen van Adezz. Een rustgevende waterschaal, een modern waterblok, een watertafel, een vijver of een vijvermuur, het kan allemaal, vervaardigd uit diverse materialen voor verschillende stijlen, zoals onder andere Cortenstaal en Aluminium.
Bekijk het Adezz Waterelement assortiment in onze webshop

Panelen & Muren

Met de panelen en muren van Adezz kunt u alle kanten op, ze zijn mooi als schutting maar ook als los paneel in de tuin waardoor er op sommige plekken in de tuin extra privacy ontstaat. Daarnaast kunnen panelen ingezet worden om meer dimensie in de tuin te creëren, en de doorkijk te verminderen. De panelen zijn er met prachtige bloem en bladpatronen, maar ook met abstracte design patronen of basic zonder patroon. De panelen zijn zowel als cortenstaal als gecoat aluminium verkrijgbaar. De coating is zelfs op aanvraag mogelijk in diverse RAL kleuren.
Bekijk het Adezz Panelen assortiment in onze webshop

Trappen

In een handomdraai een stijlvolle trap in de tuin om een hoogteverschil op te vangen is met de trappen van Adezz geen utopie! De collectie bevat meerdere standaard hoogtes en breedtes. Iedere trede gaat met 17 cm omhoog en de trede heeft een diepte van 24 cm waardoor de trap prettig aanvoelt om te belopen. De trappen van Adezz zijn zowel als cortenstaal als gecoat aluminium verkrijgbaar. De coating is zelfs op aanvraag mogelijk in diverse RAL kleuren.
Bekijk het Adezz Trappen assortiment in onze webshop

Kantopsluitingen en Keerwanden

Kantopsluitngen van Cortenstaal of Verzinkt staal zijn ideaal voor het opsluiten van grindpaden, gazons en borders. Door het flexibele staal zijn naast vierkante en rechthoekige vormen, ronde en organische contouren eenvoudig te realiseren. Het plaatsen van de borderranden, keerwanden en kantopsluitingen (Tuinrandstrook) kan d.m.v. vastschroeven of lassen aan houten of metalen paaltjes. Voor de keerwanden en borderranden zijn ook mooie hoekstukken verkrijgbaar wat de constructie helemaal af maakt!
Bekijk het Adezz Kantopsluitingen en Keerwanden assortiment in onze webshop

Sokkels

Een sokkel leent zich perfect voor het uitlichten van een kunstwerk, vaas of plantenbak. Of accentueer een ingang, looppad of oprit met een strak vormgegeven sokkel. De sokkels zijn als blok maar ook als U-vorm in de materialen Cortenstaal en gecoat aluminium verkrijgbaar. De coating is zelfs op aanvraag mogelijk in diverse RAL kleuren.
Bekijk het Adezz Sokkels assortiment in onze webshop

Tuinmeubilair Adezz & Forno

Het eigentijdse tuinmeubilair van Adezz komt bijzonder goed tot zijn recht in vrijwel iedere tuin. De stoelen, banken, tafels en loungesets worden gemaakt van hoogwaardig polyester of polypropyleen en daardoor bestand tegen vocht en verkleuring door uv-straling. De diverse producten zijn verkrijgbaar in diverse RAL kleuren.
Daarnaast zijn de prachtige buitenhaarden, vuurschalen en haardopslagen van Forno
gemaakt van Cortenstaal of Alumium, schitterende eycatchers voor in de tuin of op een dakterras.
Bekijk het Adezz Tuinmeubilair en Forno buiten vuur in onze webshop

Bekijk de online brochure van In-Lite


Producten van Adezz