Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Easylawn

EasyLawn bestaat uit een enthousiast en gedreven team mensen en die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en maken van UV-bestendig kunstgras ten behoeve van tuinen, openbaar groen en speelvelden. In samenwerking met diverse partners uit de branche wordt voortdurend gekeken om de producten ten gunste van het milieu en de gebruiker te verduurzamen en te verbeteren. Al het Easylawn kunstgras kan inmiddels 100% gerecycled worden, maar los daarvan is het gelukt om een totaal nieuw, milieuvriendelijk kunstgras te ontwikkelen dat wordt geproduceerd met >80% gerecycled materiaal. De Ecollectie bestaat uit de kunstgrassoorten: Recycle30 en Recycle40.

Iedereen zou van een mooi gazon moeten kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om dit te onderhouden. Het kunstgras assortiment biedt een variatie in verschillende hoogtes, kleuren en dichtheid. Ziet er verrassend natuurlijk uit, voelt ook zo aan en is daarnaast ook nog eens onderhoudsarm.
Kunstgras is toepasbaar voor verschillende doeleinden waardoor een onderscheid gemaakt kan worden in 2 verschillende gebruikersgroepen:

  • Kunstgras voor regulier gebruik
  • Kunstgras voor intensief gebruik
  • Randmaterialen

Kunstgras voor regulier gebruik

Met regulier gebruik wordt bedoeld de kunstgrassen die normaal gebruikt worden (waar niet intensief op gespeeld wordt) in de tuin, op het balkon en zelfs binnen in huis.
De Easylawn kunstgrassoorten hebben verschillende groentinten en diverse bruin schakeringen in de mat verwerkt zitten. In combinatie met de extreem zacht-aanvoelende-structuur van de gebruikte vezels ontstaat een product dat tot in de kleinste ‘finesses’ natuurlijk gras kopieert. De 12 diverse soorten (o.a. Subtil, Jolie, Intence en Finesse) zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten; 1, 2, 3 en 4 meter, variërend in hoogtes van 30 tot 52 mm.
Bekijk het kunstgras assortiment voor regulier gebruik van Easylawn in de webshop

Kunstgras voor intensief gebruik

Kunstgras dat geschikt is voor intensief gebruik kan toegepast worden voor (kinder)speelvelden en putting greens. Sproeien, maaien of bemesten is niet meer nodig en de speciale golfgrassoorten hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen weersinvloeden uit de natuur. Voor speelvelden zijn Multiplay en EFMS26 en EFMS30 bijzonder geschikt. Voor putting greens is SG13 een goede keuze.
Bekijk het kunstgras assortiment voor intensief gebruik van Easylawn in de webshop

Randmaterialen

Bij de aanleg van een kunstgrasveld heeft u niet alleen kunstgras nodig maar ook materialen als drukverdeeldoek, schockpads, pinnen, lijm en infillzand.
Bekijk het kunstgras accessoires assortiment van Easylawn in de webshop

Afhankelijk van voorkeur en toepassing kiest men voor een passend kunstgrastype. Daarnaast geldt voor iedere ondergrond een andere ondergrondopbouw. Wij informeren u er graag over tijdens een bezoek aan onze showtuin, waar ook de kunstgrassoorten te bezichtigen zijn.

Bekijk de online brochure van Easylawn


Producten van Easylawn