Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Excluton

Excluton produceert al sinds 45 jaar tuinmaterialen en heeft door de jaren heen sierbestrating, keramische tegels, betonnen bestratingsproducten en natuursteen producten ontwikkeld. De hoogwaardige bestratingsproducten worden allemaal duurzaam geproduceerd in eigen beheer. De collectie bestaat uit ruim 2200 verschillende tuinartikelen voor terras, oprit en buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar tuinmaterialen voor een kleine tuin of een groot project, Excluton biedt voor elke behoefte een passende oplossing. Met meer dan 45 jaar ervaring zijn zij uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hoogwaardige en duurzame bestratingsproducten.

Het assortiment van Excluton bestaat uit de volgende producten:

Keramische tegels; keramische tegels full body of keramiek verlijmd met betonnen onderlaag
Betontegels;
gecoate tegels, geïmpregneerde tegels, uitgewassen tegels of naturel tegels
Betonklinkers;
bestrating in diverse formaten en kleuren, strak of getrommeld
Natuursteen;
natuursteen tegels, afdekplaten en vijverranden
Muurelementen;
stapelblokken, muurelementen, U- en L-elementen, palissades

Keramische tegels

De keramische tegelcollectie van Excluton bevat de perfecte tegel voor elke stijl en smaak. De hoogwaardige tegels zijn geproduceerd met geavanceerde technieken en bieden duurzaamheid en kwaliteit.
Er zijn 2 prachtige collecties:

  • Kera Twice (60x60x4.8 cm, 45x90x5.8 cm & 90x90x5.8 cm)
  • Kera Full body (60x60x3 cm & 90x90x3 cm)

Keramische tegels hebben diverse voordelen. Ze zijn zeer kleurvast dankzij kleur-ondersteunende materialen die het ontkleuringsproces tot een minimum beperken. Ze zijn krasvast en zuur- en zoutbestendig, waardoor ze perfect zijn voor buitengebruik. Ze zijn onderhoudsvriendelijk dankzij een nabehandeling en verdichting die ervoor zorgt dat de toplaag geen vocht en vuil opneemt.
Bekijk het assortiment van Excluton Keramische tegels in onze webshop

Betontegels

Door de vele mogelijkheden van betonsteen zijn er verschillende afmetingen, 60x60, 80x80, 50x50, 30x60 en 40x80 cm en diverse kleuren van licht tot donker. Verder kunt u kiezen tussen de verschillende bewerkingen van het beton. Het assortiment bevat verschillende series:

  • Optimum serie met gecoate tegels
  • Soft comfort serie met geïmpregneerde tegels
  • Terrastegel+ serie met geïmpregneerde tegels

De betontegels van Excluton zijn onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig en kleurondersteunend.
Bekijk het assortiment van Excluton Betontegels in onze webshop

Betonklinkers

Betonklinkers kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden, te denken aan oprit, looppaden of terras. In principe is het formaat van de steen overal toepasbaar, alleen voor een oprit is een minimale dikte van 6 cm een must. Klinkers kunnen getrommeld zijn of strak. Getrommelde bestrating zoals de Abbeystones serie heeft een meer doorleefde en nostalgische uitstraling. Betonklinkers van Excluton zijn leverbaar in kleine formaten zoals waalformaat en dikformaat maar ook groter zoals bijvoorbeeld 20x30.
Bekijk het assortiment van Excluton Betonklinkers in onze webshop

Muurelementen

De muurelementen van Excluton zijn in verschillende uitvoeringen en formaten verkrijgbaar: strak, getrommeld, gekliefd en met diverse structuren. De diverse series, Linia palissade, Italiaanse Stonewalling natuurstenen, Brickwalling en Rockwalling zijn dan ook geschikt voor verschillende toepassingen. De stapelblokken zijn ideaal voor het maken van verhoogde borders, plantenbakken of vijvers. De muurelementen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen die aansluiten of juist contrasteren met uw bestrating.
Bekijk het assortiment van Excluton Muurelementen in onze webshop

Bekijk de online brochure van Excluton


Producten van Excluton