Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Hermadix

Hermadix heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van een uitgebreid assortiment verven en beitsen voor zowel buiten als binnen. De producten zijn duurzaam, verantwoord en zonder vervelende verflucht. Ieder product heeft zijn eigen receptuur met een watergedragen basis. Daarnaast sneldrogend, gemakkelijk te verwerken en ontwikkeld door verftechnici met passie en vakmanschap. De verven en beitsen worden zo mens- en milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd en dit geldt ook voor het gebruik. Maar daar blijft het niet bij, dagelijks wordt er nog gewerkt door een gedreven team om de producten nog beter, mooier en milieuvriendelijker te maken, want het kan altijd beter.

Het assortiment met verven en beitsen voor buiten bestaat uit:

  • Producten voor Hardhout; Hardhoutbeits, Bangkirai-olie, TOFF teakolie, E-OFF olie en Hardhout-reiniger
  • Producten voor Geïmpregneerd hout; Tuindecoratiebeits
  • Producten voor Steiger- en Douglashout; Douglas olie en Steigerhoutbeits
  • Producten voor o.a. vuren en grenen; Impraline’s, Houtdecor verfbeits en Impraline Pre- activ

Producten voor Hardhout

Verleng de levensduur van tuinmeubelen, schuttingen en pergola’s met de hardhout beits of Bangkirai olie. De beitsen zijn verkrijgbaar in 9 transparante kleuren waardoor de nerfstructuur van het hout zichtbaar blijft. Bangkirai olie en Teak olie zijn transparante oliën die een langdurige, waterafstotende bescherming geven en daardoor vervuiling en vergrijzing voorkomen. Heeft de vervuiling en vergrijzing al plaatsgevonden? Gebruik dan hardhoutreiniger om tuinmeubelen, vlonders, steigers en schuttingen te reinigen en te ontgrijzen. Behandel daarna met E-OFF olie of een andere hardhout olie of beits.
Bekijk het assortiment Bangkirai olie, hardhout beits en reiniger in onze webshop

Producten voor Geïmpregneerd hout

Om zachte houtsoorten die onder hoge druk geïmpregneerd zijn een langere levensduur te geven heeft Hermadix een speciale Tuindecoratie beits ontwikkeld. Niet alle beitsen zijn geschikt om te gebruiken op geïmpregneerd hout, door het conserveringsmiddel waar het hout mee behandeld is hecht de verf minder goed waardoor het afbladdert. De Tuindecoratiebeits heeft dat niet en is verkrijgbaar in 10 transparante en 10 dekkende kleuren en is te gebruiken voor talloze doeleinden gemaakt van geïmpregneerd hout.
Bekijk het assortiment Tuindecoratiebeits in onze webshop

Producten voor Steiger- en Douglashout

Douglashout en Larix hout zijn zachte houtsoorten uit Europa en gaan onbehandeld zo’n 10-15 jaar mee. Deze houtsoorten hebben een meer rode gloed t.o.v. van vuren en grenen. Om deze mooie, warme kleur te behouden kunt u het hout behandelen met Douglas olie. Douglas olie is verkrijgbaar in 3 transparante kleuren.
Steigerhoutbeits is speciaal voor nieuw en gebruikt steigerhout, is op basis van natuurlijke oliën en watergedragen, waardoor er geen sprake is van vervelende verflucht. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.
Bekijk het assortiment Douglas olie en Steigerhoutbeits in onze webshop

Producten voor o.a. vuren en grenen

Onbehandeld vuren en grenen hebben in de buitenlucht een vrij korte levensduur van ca. 3-5 jaar. Om deze levensduur te verlengen kunt u daarom het hout beschermen met een beits. De beits dringt in het hout en beschermt daardoor tegen vocht van buitenaf en geeft het behandelde materiaal een mooie uitstraling. U kunt hout beschermen door het gebruik van Impraline in 4 kleuren zoals o.a. Impraline Bielzenzwart, die veel wordt toegepast op potdeksel schuren en wanden.
U kunt ook kiezen voor een verfbeits, met als voordeel dat deze ook over bestaande verflagen heen gezet kan worden zonder dat het gaat bladderen. Deze Hermadix Houtdecor verfbeits heeft namelijk een bijzonder goed vochtregulerend vermogen en is verkrijgbaar in 12 dekkende en 10 transparante kleuren.
Bekijk het assortiment Impraline en Houtdecor verfbeits in onze webshop

Bekijk de online brochures van Hermadix


Producten van Hermadix