Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Marlux

Met de producten van Marlux kunt u bouwen op meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van terrastegels, sierbestrating en tuinafwerking. De 100% Belgische producten worden door vakmensen ontwikkeld met het uitgangspunt om zoveel mogelijk producten, d.m.v. Mix en Match, te combineren, om zo tot een uniek resultaat te komen. De betonproducten worden in België geproduceerd met 100% groene elektriciteit, gewonnen met eigen windturbines en eigen zonnepanelen.

Het uitgebreide assortiment van Marlux bestaat uit:

  • Terrastegels
  • Klinkers
  • Boordstenen & palissades
  • Traptreden & muurelementen
  • Tuinconstructies

Terrastegels

Het assortiment terrastegels van Marlux omvat met name terrastegels van beton met een hoogwaardige M-coating waardoor de tegels minder gevoelig zijn voor kalkuitbloei en beter beschermd zijn tegen, verkleuring, vocht, vuil en vet. Daarnaast zijn veel producten voorzien van een laagje Hydro-M waardoor water minder snel doordringt in het beton.

Diverse sfeervolle collecties als Mosaic, Terrazzo, Caliza, Granité, Infinito en nog vele anderen, bieden een uitgebreid assortiment tegels voor terras, oprit en tuinpad met minimaal onderhoud.
Bekijk hier het assortiment tuintegels van Marlux

Klinkers

De collectie klinkers van Marlux bevat voor iedere stijl een passende steen. Van strak tot getrommeld, van waalformaat tot BKK. Daarnaast beschikt Marlux over tal van water passerende klinkers, een product dat steeds meer toegepast wordt in tuinen.
De Infinito klinker collectie is mooi om te combineren met de Infinito tegelseries. Daarnaast is de getrommelde Stonehedge met een groot scala aan kleuren, een aanwinst voor iedere tuin.
Bekijk hier het assortiment klinkers van Marlux

Boordstenen en palissades

Opsluitbanden & palissades in diverse uitvoeringen passend bij een tegelserie, ook dat is Marlux. Eindeloze combinaties kunnen maken met materialen in dezelfde kleur en structuur. Opsluitbanden voor het opsluiten van bestrating en palissades voor het maken van verhoogde borders of het opvangen van hoogteverschillen.
Bekijk hier het assortiment boordstenen en palissades van Marlux

Traptreden & muurelementen

Voor het maken van muurtjes, verhoogde borders, trappen en het opvangen van hoogteverschillen, de traptreden en muurelementen van Marlux lenen zich perfect voor dit soort projecten. Strakke en gladde of meer natuurlijke ruwe varianten behoren tot de mogelijkheden. Brickline, Granubrick, Granuwall zijn de benamingen van de diverse stapelstenen.
Bekijk hier het assortiment Traptreden & muurelementen van Marlux

Tuinconstructies zelf maken

MOODUL Creations maakt het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier een complete constructie te maken zoals een zitbank, buitenkeuken of terrashaard. Met deze innovatieve bouwelementen maakt iedereen zelf de mooiste elementen in de tuin. Tevens te combineren met de tegels, klinkers, opsluitbanden en traptreden uit het Marlux assortiment.
Bekijk hier het assortiment Moodul creations van Marlux

Bekijk de online brochures van Marlux


Producten van Marlux