Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

MBI De Steenmeesters

MBI is sinds 1945 een toonaangevende producent van sierbestrating en zij streven naar het uiterste om al hun activiteiten op een goede en duurzame manier uit te voeren. Zij zijn altijd op zoek naar manieren om de grondstoffen en productieprocessen te verbeteren. Om de ecologische voetafdruk te verminderen, staan er twee windmolens op het terrein en zijn er zonnepanelen op de daken geïnstalleerd om in de behoefte aan groene energie te voorzien. Bovendien zijn ze bezig met de volledige overschakeling naar elektrische heftrucks op hun terrein. De collecties zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, wat zich vertaalt in de levensduur van de hoogwaardige toplagen die jarenlang tuinplezier garanderen.

Het assortiment van MBI bestaat uit de volgende producten:

GeoCeramica®; een hoogwaardige keramiek tegel op een Stabikorn®-drager.
GeoSteen®;
sierbestrating met hoogwaardige, kleurechte toplaag.
GeoProArte®
; betontegel met digitale toplaag.
BasicSteen;
kwaliteit betontegels voor een kleiner budget.
Muurelementen;
stapelblokken & muurblokken voor bloembakken, borders of muurtjes.

GeoCeramica®

GeoCeramica® is een keramische tegel die onlosmakelijk verbonden is met een waterdoorlatende onderlaag van beton welke zijn voorzien van afstandhouders. De combinatie van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen en het beton zorgt voor relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten. Deze tegels zijn slijtvast, kleurvast, krasvast en geschikt voor iedere ondergrond. Sinds 2016 heeft GeoCeramica® zich zeker bewezen als kwaliteitsproduct en is niet meer weg te denken uit de collectie van MBI!
Bekijk het assortiment van GeoCeramica® in onze webshop

GeoSteen®

GeoSteen® siertegels en sierbestrating zijn kenmerkend door een toplaag van kleurechte, natuurlijke materialen. Hierdoor blijft de kleur langer mooi. Er is een ruime keuze in formaten, kleuren en afwerking. Deze collectie sierbestrating is extra beschermd tegen het indringen van vuil, waardoor de tegels eenvoudiger te reinigen zijn dan traditionele betontegels.
Bekijk het assortiment van GeoSteen® 
terrastegels
Bekijk het assortiment van GeoSteen®
Klinkers

GeoProArte®

GeoProArte® is een revolutie op het gebied van betontegels. Een oersterke buitentegel voorzien van een hoogwaardige deklaag met de uitstraling van keramische tegel. Deze tuintegels zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, door de speciale toplaag zijn ze eenvoudig te reinigen en minder gevoelig voor verkleuring.
Bekijk het assortiment van GeoProArte®
in onze webshop

BasicSteen

BasicSteen is een prachtige collectie sierbestrating die verkrijgbaar is voor een budgetvriendelijke prijs. Deze betontegels in diverse formaten zijn voorzien van een deklaag die is samengesteld uit natuurlijke materialen en kleurpigmenten, wat zorgt voor een mooie uitstraling. BasicSteen tuintegels zijn behandeld met Protection Plus waardoor indringing van vuil en algen vermindert en de tegels makkelijker te reinigen zijn.
Bekijk het assortiment van BasicSteen in onze webshop

Muurelementen

Bijna elke tuin heeft wel een bloembak, border of tuinmuurtje en hiervoor kun je stapelblokken gebruiken. Er zijn in het MBI-assortiment blokken met een strakke afwerking of juist een verouderde afwerking. Stapelblokken zijn gemakkelijk te verwerken en worden vaak gebruikt als muurblokken of muurelementen. Toch is er wel een onderscheid tussen deze termen. Muurblokken hebben een net iets luxere uitstraling dan stapelblokken, bijvoorbeeld door een bijzondere vorm of textuur.
Bekijk het assortiment van MBI Muurelementen in onze webshop

GeoCeramica® Specialties

MBI heeft speciaal voor de GeoCeramica® serie aanvullende elementen die verkrijgbaar zijn in hetzelfde design als de keramische tegels. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld bijpassende zwembadranden, vijverranden, traptreden of zelfs een keukenblad voor de buitenkeuken. Er zijn diverse mogelijkheden, wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op per e-mail info@weulenkranenbarg.nl en vraag naar meer informatie over GeoCeramica® specialties.


Bekijk de online brochures van MBIProducten van MBI