Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld heeft het meest uitgebreide assortiment keramiek en natuursteen in de Benelux. De toonaangevende collectie wordt steeds weer uitgebreid en gewijzigd met nieuwe formaten, kleuren en afwerkingen, passend bij de trends van nu. Zij staan voor kwaliteit dat wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Daarnaast stelt Michel Oprey & Beisterveld aan hun toeleveranciers, in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, strikte eisen ten aanzien van arbeidsomstandigheden en milieu.

Het assortiment van Michel Oprey & Beisterveld bestaat uit:

  • Natuursteen
  • Keramiek
  • Grind & Split


Natuursteen

Met natuursteen tegels, vijverranden en stapelstenen kiest u voor een prachtig, duurzaam product met een bijzonder natuurlijke uitstraling. Het materiaal is afkomstig uit de natuur zelf en is daardoor niet te vergelijken met welk ander materiaal dan ook en zal nooit de natuurlijke eigenschappen en uitstraling hebben als natuursteen. Iedere natuursteensoort heeft andere eigenschappen en niet ieder product is dan ook geschikt voor iedere toepassing. De verscheidenheid in natuursteen voor buiten is groot; basalt, graniet, hardsteen, marmer, kwartszandsteen, travertin en vintage. Voor ieder tuinontwerp is er een type dat bij u past.
Bekijk het Natuursteenassortiment in de webshop

Keramiek

Keramische tegels voor buiten zijn kleurvast, krasvast, gemakkelijk schoon te maken en daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Door al deze eigenschappen is het een duurzaam product. Het wordt gemaakt van keramiek en klei en afgewerkt met een speciale beschermlaag zodat de tegels er na jaren nog hetzelfde uitzien. Keramische buitentegels zijn verkrijgbaar in verschillende diktes zoals 2 en 3 cm (Ceramaxx). Iedere dikte betekent een andere manier van verwerken en ondergrondopbouw. Daarnaast is de kleurenrange bijzonder uitgebreid en heeft ieder type een andere uitstraling; van Betonlook tot Houtlook en van Travertinlook tot Vintagelook, mogelijkheden genoeg!
Bekijk het Keramiek buitentegel assortiment van Michel Oprey & Beisterveld in de webshop

Grind & Split

Grind en split zijn echte natuursteenproducten. Split is een gebroken natuursteen en is hoekig en puntig van vorm, en is gebroken door middel van machines, die vervolgens d.m.v. zeeframen op maat is gesorteerd. Grind is een ronde natuursteensoort. Sommige grind is door natuurlijke erosie afgerond, andere zijn door middel van machines rond gemaakt. Grind en split wordt ook wel een halfverharding genoemd en is geschikt voor diverse toepassingen zoals terrassen, looppaden en opritten. Daarbij is het gebruik van stabilisatiematten een perfecte oplossing. Door de matten blijft het materiaal op zijn plek liggen en is het gemakkelijker met containers, fietsen en kinderwagens om eroverheen te rijden.
Bekijk het Grind & Split assortiment in de webshopBekijk de online brochure van Michel Oprey & Beisterveld


Producten van Michel Oprey & Beisterveld