Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Varistone

Schoonheid, gemak en genot. Dát verwacht u van uw sierbestrating en daar draagt VARISTONE® een praktisch steentje aan bij. Varistone bestaat uit een gemotiveerd team met kennis van zaken. Met een specifiek assortiment van voegmortels, mortels, lijmen en kitten is Varistone een leverancier van A-kwaliteit producten om probleemloos te kunnen genieten van perfect afgewerkte sierbestrating. Zij staan voor betrouwbaarheid, eenvoudige verwerking en duurzaamheid.

Het Varistone assortiment bestaat uit diverse producten voor het voegen, kitten, onderhouden of bevestigen van terrastegels en sierbestrating:

  • Voegmortels
  • Lijmen en Kitten
  • Mortels
  • Onderhoudsproducten

Voegmortels

Varistone heeft diverse mogelijkheden qua voegen van terrastegels of sierbestrating. U kunt daarbij kiezen uit een onkruidwerende losse voeg (Variquartz), een harde, waterdoorlatende kunsthars voeg (LM Aqua, PZ, MST etc.) of een niet waterdoorlatende cementgebonden voeg (ZC). Afhankelijk van de voegbreedte en belasting is er keuze uit diverse types. De Varistone voegmortels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals naturel, caramel, steengrijs, zilvergrijs, zwart, antraciet en basalt.
Bekijk de Varistone Voegmortels in onze webshop

Lijmen en Kitten

Voor het bevestigen van muurblokken of terrastegels heeft Varistone een aantal lijmen en kitten ontwikkeld. De zogeheten poederlijmen worden veelal gebruikt voor het vastleggen van terrastegels zoals Varistone TH, FT Plus of BBL. De Vari Fix steenlijm, het woord zegt het al, kan gebruikt worden voor het verlijmen van vrijwel alle steensoorten zoals baksteen en betonsteen ten behoeve van tuinmuren, stapelmuren e.d… Voor extra gebruiksgemak kan men kiezen voor de Multitack kit of Polyurethaanlijm (PUR).
Bekijk de Varistone Lijmen en Kitten in onze webshop

Mortels

De mortels van Varistone worden toegepast als ondergrondopbouw voor keramische tegels (stabimix, HDM), koudasfalt (2-5 MOD) voor reparatie van asfalt en als betonmortel (Easymix snelbeton) voor het vastzetten van palen e.d… Stuk voor stuk kwaliteitsproducten met ieder zijn eigen toepassing.
Bekijk de Varistone mortels in onze webshop

Onderhoudsproducten

Met de reinigings- en beschermingsproducten van Varistone zorgt u ervoor dat sierbestrating jaar in, jaar uit in goede conditie blijft. Hiervoor kan de best passende keuze gemaakt worden uit een assortiment speciale producten, waaronder een aantal milieuvriendelijke reinigingsmiddelen op biologische basis. Eén van de bekendste vlekken op betontegels is kalkuitbloei. Varistone Kalk EX verwijdert sterke kalkuitbloei door watertransport en het oplossen van gebonden kalkdeeltjes. Of groene aanslag op tegels, bestrating of betonnen muurtjes; Varistone Green Ex verwijderd algen en groen aanslag. Daarnaast heeft Varistone ook de juiste oplossingen om natuursteen, beton en gebakken stenen te impregneren om zo het intrekken van vet en vuil te voorkomen.

Bekijk de Varistone Onderhoudsproducten in onze webshop

Heeft u vragen over één van de producten van Varistone? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.


Bekijk de online brochure van Varistone


Producten van Varistone