Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Woodvision

Woodvision is een toonaangevende fabrikant van tuinhoutproducten in de breedste zin van het woord en streeft daarbij naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Woodvision heeft een enorme passie voor hout en daarom zet het team van ca. 85 medewerkers zich dag in, dag uit, in voor de ontwikkeling en productie van de mooiste houten producten voor het buitenleven. Daarnaast zijn zij een grote speler in de markt van tuin constructiehout zoals planken, palen, regels, gordingen, weidepalen en nog veel meer. Het hout is afkomstig uit speciaal daarvoor aangelegde productiebossen en is FSC en PEFC gecertificeerd.

Het assortiment van Woodvision is omvangrijk en bestaat uit een aantal uiteenlopende collecties:

  • Schuttingen en hekken
  • Tuintimmerhout
  • Tuinverblijven
  • Tuininrichting & tuinmeubilair
  • Speelassortiment

Schuttingen en hekken voor de tuin

Tuinafscheidingen en omheiningen zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen. Te denken valt aan houtsoorten als douglas, vuren, grenen en hardhout. Maar ook aan materialen als beton, composiet of aluminium. Of een natuurlijke schutting met materialen als wilg, boomschors, heide of riet. Een groot deel van het assortiment is aan te vullen met bijpassende deuren of andere accessoires. Ook kastanje hekwerk of metalen hekken (Hillfence) vallen binnen het assortiment van Woodvision. Voor iedereen is wel een schutting of hekwerk te vinden die past bij het budget, smaak en tuin, van goedkope budget schutting tot schuttingen in het hogere segment.
Bekijk het schuttingen en hekken assortiment in onze webshop

Tuintimmerhout voor buiten

Bent u een handige doe-het-zelver dan komt het tuintimmerhout van Woodvision met planken, regels, gordingen, rabat en palen, zeker van pas. Maak een idee werkelijkheid en realiseer dat tuinhuis, vlonderterras of schuurtje zelf. Woodvision heeft verschillende houtsoorten in het tuinhout assortiment zoals douglas, grenen, vuren en hardhout, al dan niet groen geïmpregneerd. Met het impregneren van hout wordt de levensduur verlengd.
Bekijk het tuintimmerhout assortiment in onze webshop

Tuinverblijven

Wil je langer van het buitenleven genieten of een schaduwplek creëren in de tuin? Met een veranda, buitenverblijf of overkapping kan dat! De collecties, Douglasvision en Topvision bestaan verschillende modellen zoals het instapmodel Comfort of voor de handige doe-het-zelver het DHZ model. Kies een basismodel en pas deze naar wens aan met wanden, deuren en ramen naar eigen smaak.
Bekijk het Tuinverblijven assortiment in onze webshop

Tuininrichting & tuinmeubilair

Maak de tuin af met houten stoelen, houten banken, bloembakken, picknicktafels, tuinkasten en meer! Mooie houten producten die de tuin net even af maken en extra sfeer geven. Kies voor een houten pergola met harmonicadoek om schaduw te creëren of te beschermen tegen net dat kleine buitje tijdens de BBQ. Te veel mogelijkheden om op te noemen!
Bekijk het Tuininrichting en tuinmeubilair assortiment in onze webshop

Speelassortiment

Met een prachtig buitenspeelassortiment zet Woodvision zich in om (jonge) kinderen te prikkelen en uit te dagen en het plezier van buitenspelen te ervaren. Een eenvoudige zandbak of schommel, of een complete speeltoren, Woodvision biedt een ruime keuze van verschillende modellen die garant staan voor urenlang speelplezier.
Bekijk het Speelassortiment in onze webshop

Bekijk de online brochures van Woodvision


Producten van Woodvision