Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Hillhout

In 1970 begon een eenmanszaak met het importeren en verkopen van houten tuinhekken op een terrein van ongeveer 200 m². Sindsdien is Hillhout uitgegroeid tot een productie- en handelsonderneming gespecialiseerd in houten tuinartikelen van hoge kwaliteit en met uitstekende service, die internationaal bekend staat. Inmiddels is Hillhout een merknaam welke wordt gebruikt voor tuinartikelen in Nederland en vele andere Europese landen. Bovendien investeer je met Hillhout in kwaliteit. In kwaliteit van leven, duurzaamheid en milieu. Waarden waar Hillhout al jarenlang op inzet. Met het nodige succes! Hillhout werkt nauw samen met een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk in Nederland, waaronder Weulen Kranenbarg Tuin & Erf B.V.

Het assortiment van Hillhout bestaat uit de volgende producten:

Overkappingen & Buitenverblijven; in Douglas hout, Vuren hout, Grenen hout of Aluminium
Tuindecoratie; Buitenkeukens, Tuinmeubilair, Bloembakken en Schuttingen & hekken

Overkappingen & Buitenverblijven

De keuze in het assortiment buitenverblijven en overkappingen is groots!

  • Buitenverblijf Allure
  • Buitenverblijf Premium
  • Buitenverblijf Excellent
  • Buitenverblijf Prestige

Ieder model heeft een eigen karakteristieke uitvoering met een plat dak, zadeldak, kapschuur, overkapping aan huis, vrijstaand, met schuur, zonder schuur… het kan allemaal. Leverbaar in verschillende houtsoorten, gekleurd en ongekleurd of Aluminium. Kies een basismodel en vul deze aan met modulaire bouwdelen, of ontwerp je eigen maatwerk overkapping met de speciale Hillhout tuinhuisconfigurator. Doe het zelf of maak een afspraak met één van onze medewerkers.

Tuindecoratie

Een tuin is zoveel meer met de juiste tuininrichting zoals een buitenkeuken, speeltoestellen, tuinmeubelen, bloembakken en hekwerken. Hillhout heeft een mooie collectie passend in iedere tuin. Geniet nog meer van het buitenleven met een mooie Douglas buitenkeuken, gezellig met familie en vrienden in jouw buitenverblijf. Maak een kruidentuin in bijpassende plantenbakken of een moestuin in de mini-gardens. Zo kun je met je eigen verbouwde producten een heerlijke maaltijd op die mooie picknicktafel zetten! Bekijk het Tuindecoratieassortiment van Hillhout in onze webshop of bezoek de showtuin.

Bekijk de online brochure van HillhoutProducten van Hillhout