Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

In-Lite

Al meer dan 20 jaar heeft In-lite een echte missie om buitenverlichting duurzaam en bijzonder te maken. Het team van zo'n twintig gepassioneerde medewerkers werkt dagelijks aan het ontwikkelen van mooie buitenlampen, maar ook aan het inspireren van zoveel mogelijk mensen om te laten zien dat verlichting een toevoeging kan zijn in iedere buitenruimte. Het bedrijf neemt de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor het milieu, de mens en de maatschappij, omdat ze willen dat iedereen optimaal kan genieten van in-lite buitenverlichting.

In-lite heeft een groot assortiment en is onder te verdelen in:

  • Spots & Geïntegreerde lampen
  • Wandlampen
  • Staande lampen
  • Hanglampen
  • Transformators & Accessoires

Spots & Geïntegreerde lampen

IN-lite heeft grondspots zoals de SCOPE en buitenspots genaamd NERO, FLUX, FUSION en HYVE. SCOPE is ideaal voor het verlichten in borders, de spot is eenvoudig met een grondpen in de grond te steken of met een beugel te monteren op een hard oppervlak. De buitenspots NERO, FLUX, FUSION, PUCK en HYVE zijn platte, ronde, overrijdbare spots welke mooi te verwerken zijn in gazons, bestrating en vlonders.
Bekijk het assortiment spots van In-lite in onze webshop 

Wandlampen

Het assortiment met wandlampen van In-lite bestaat uit diverse collecties waaronder ACE, WEDGE, LIV, HALO, EVO, CUBID, BLINK en DISC. De wandlampen verschillen in vorm, lichtbereik en bundelbreedte. Daarnaast kunnen diverse lampen nog aangepast worden met diverse accessoires zoals de LENS DIFFUSE om meer diffuus licht te creëren of SHUTTER om inkijk te beperken.
Bekijk het assortiment wandlampen van In-lite in onze webshop

Staande lampen

De staande lampen ofwel solitaire buitenlampen van In-lite zijn veelal te combineren met de wandlampen collecties zoals SWAY, LIV, DISK, EVO en ACE. Daarnaast zijn er nog enkele bijzondere lampen die direct het verschil maken in je tuin zoals de VOQUE of de SWAY TABLE, de dimbare draadloze tafellamp.
Bekijk het assortiment staande lampen van In-lite in onze webshop

Hanglampen

Buiten eten met vrienden en familie onder de overkapping met een stijlvolle tafel en natuurlijk de mooiste hanglampen van In-lite maken het geheel compleet. Kies voor de Sway Pendant 12V of de Disc pendant 12V. De Sway pendant heeft een zachte ronde uitstraling en de Disc pendant oogt meer modern door de wat strakkere vormgeving. De hanglampen van In-lite zijn te combineren met wandlampen en staande lampen van dezelfde series en aan te sluiten op het In-lite 12V systeem (HUB-150 transformator & In-lite kabel). De hanglampen zijn ook verkrijgbaar als 100-230V varianten en daardoor direct op het normale stroomnet aan te sluiten.
Bekijk het assortiment hanglampen van In-lite in onze webshop

Transformators en Accessoires

Het grote voordeel van het In-lite buitenverlichtingssysteem is dat het eenvoudig zelf aan te leggen is en er geen elektricien aan te pas hoeft te komen. Kies één van de 3 transformatoren, leg de In-lite kabel in de tuin en sluit de lamp naar keuze aan!
De HUB-50 en HUB-100 zijn de standaard transformators, te bedienen met touchscreen en beschikken over 2 kabeluitgangen, welke niet onafhankelijk van elkaar aan te sturen zijn.
De HUB-150 is te bedienen met de In-lite App op een telefoon of tablet, heeft 3 kabeluitgangen welke afzonderlijk van elkaar te bedienen zijn. Daarnaast is deze uit te breiden met de Smart Bridge zodat je overal ter wereld jouw tuinverlichting kunt bedienen.
Bekijk het assortiment transformators en accessoires van In-lite in onze webshop

De verschillende collecties van In-lite variëren in vorm, van ronde vormen tot vierkant & rechthoekig waardoor een moderne uitstraling, maar ook een losse en natuurlijke sfeer gecreëerd kan worden. 

Bekijk het volledige In-Lite assortiment in onze webshop

Bekijk de online brochure van In-Lite


Producten van In-Lite