Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Lugarde

Lugarde heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van houten tuinhuizen, blokhutten, veranda's, carports, garages, priëlen en recreatiewoningen. Voor zowel basismodellen als maatwerkprojecten is Lugarde een bekende fabrikant, in veel tuinen van zogenoemde BN-ers, als het koningshuis en Royalty’s in heel Europa staat een Lugarde project! Het bedrijf gevestigd in Laren (Gld) heeft een productiebedrijf in Letland en leveren in binnen- en buitenland. Kwaliteit en innovatie zijn belangrijke aspecten binnen het bedrijf, en A-kwaliteit is dan ook de standaard.

Het assortiment van Lugarde bestaat uit de volgende producten:

  • Tuinhuis en Overkapping; Diverse bouwsystemen gemaakt van Douglas, Lariks of Vuren
  • Blokhut; Diverse bouwsystemen gemaakt van Douglas of Vuren
  • Veranda; Diverse bouwsystemen gemaakt van Douglas, Lariks of Vuren
  • Garage; Diverse bouwsystemen gemaakt van Vuren

Tuinhuis, Overkapping en Blokhut

Een tuinhuis en blokhut van Lugarde kan op vele manieren toegepast worden, zowel als extra kantoorruimte, extra opbergruimte, of als lounge ruimte om lange avonden door te brengen met vrienden en familie. Geheel naar eigen smaak samen te stellen qua breedte, diepte maar ook verschillende stijlen, daktypen en wanddiktes.

Veranda

Met een veranda kunt u al vroeg in het seizoen tot laat genieten van uw tuin, beschut tegen de wind. Bij te warme zon of regen heeft u de hele dag een beschutte plek. Een veranda aan uw huis creëert een extra multifunctionele ruimte die u het hele jaar door kunt gebruiken. Denk aan droog binnenkomen, de was die kan drogen, of uw hobbywerk dat niet nat wordt. Daarnaast biedt een veranda mogelijkheden voor BBQ's en gezellige momenten met uw gezin.

Garage

De perfecte garage samenstellen die voldoet aan uw gebruikerswensen, dat kan met een garage van Lugarde. Kiest u voor een garage met overkapping of liever een carport model. Ook is er veel variatie qua dakconstructie mogelijk en diverse wanddiktes.

Voor het samenstellen van een Lugarde project werken wij met de Tuinhuis 3D configurator van Lugarde. Maakt direct een afspraak via onze contactpagina

Bekijk de online brochure van Lugarde