Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Schellevis

De geschiedenis van Schellevis is 85 jaar geleden begonnen. Een groeiende onderneming en nog steeds jong, innovatief en vol energie. Gestart met het maken van betonnen producten voor boomkwekers en tuinbouw, produceert Schellevis tegenwoordig voornamelijk beton producten voor de inrichting van tuinen, terrassen en openbare buitenruimtes. Schellevis streeft naar de beste kwaliteit en probeert mens en natuur zo min mogelijk te belasten. Dit betekent dat er in het productieproces natuurlijke materialen gebruikt worden en zo veel mogelijk wordt hergebruikt. Inmiddels bestaat meer dan een kwart van de materialen uit gerecycled materiaal.

Het gehele assortiment heeft dezelfde unieke Schellevis® uitstraling, een bijzondere open structuur aan zowel boven- en zijkant zichtbaar. Waardoor ze in combinatie met alle andere Oud Hollandse producten elke buitenruimte kunnen omtoveren tot een harmonieuze, tijdloze leefomgeving. De collectie bestaat uit:

Tegels: maatvoeringen 20x20 tot 240x120 cm in diverse kleuren
Bestrating
;
dikformaat 21x7, kleinplaveisel 15x5 en steen 40x10 cm
Betonelementen
;
kantopsluiting, traptreden, stapelelementen, zwembadranden etc.

Het Schellevis assortiment heeft een kleurenrange van 5 verschillende kleuren; carbon, antraciet, grijs, rood, taupe en crème. Bekijk het assortimentsoverzicht bij de brochures.

Tegels

De Oud Hollandse tegels zijn plat, zwevend en staand te verwerken doordat de boven- en zijkanten dezelfde structuur en kleur hebben. Het assortiment tegels bevat 6 kleuren, diverse diktes, maten en uitvoeringen. Diktes vanaf 7 cm zijn ook geschikt voor een oprit. De grootformaat tegels bevatten en wapening om breuk te voorkomen. Oud Hollandse tegels zijn in de tuin mooi te combineren met gebakken klinkers en de betonelementen uit het Schellevis assortiment.
Bekijk het assortiment van Schellevis Oud Hollandse tegels in onze webshop

Bestrating

Oud Hollandse Stenen worden regelmatig gebruikt voor kantstroken of een sierlijk verband. Denk hierbij aan een visgraat- of elleboogmotief voor tuinpaden of opritten. De stenen zijn getest op gladheid en hebben de R13 normering. Dit houdt in: een zeer hoge antislipwaarde.
Bekijk het assortiment van Schellevis Oud Hollandse stenen in onze webshop

Betonelementen

Het assortiment betonelementen van Schellevis bestaat uit kantopsluitingen, traptreden, stapelelementen, zwembadranden en zitelementen, allen met dezelfde Oud Hollandse open structuur en geschikt voor zowel de moderne als klassieke tuin. De kantopsluitingen of ook wel opsluitbanden genoemd zijn zowel rechtop als plat te gebruiken en bevatten een wapening. Producten vanaf 7 cm dik zijn ook toepasbaar op de oprit. De zwembadranden zijn mooi te combineren met tegels in dezelfde kleur en zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, antraciet en carbon.
Bekijk het assortiment van Schellevis oud Hollandse betonelementen in onze webshop

Bekijk de online brochure van SchellevisProducten van Schellevis