Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Trendhout

Trendhout is een professionele producent en ontwikkelaar van duurzame buitenverblijven en groothandel in constructiehout. De hele collectie buitenverblijven wordt gemaakt van duurzaam Douglashout. Douglashout is één van de meest duurzame naaldhoutsoorten in Europa en heeft een duurzaamheidsklasse 3 en heeft een levensduur van minimaal 10 tot 15 jaar. De diverse buitenverblijven worden geproduceerd met innovatieve CNC-machines in het moderne machinepark in Oldebroek. Gepassioneerde medewerkers fabriceren dagelijks diverse prefab bouwpakketten, maar ook unieke maatwerkprojecten die door dealers en hun opdrachtgevers worden ontworpen.

Groothandel douglashout & eikenhout

Trendhout heeft zich als hout groothandel toegelegd op de productie van douglashout en eikenhout.
Eikenhout
is een bijzonder duurzame houtsoort en is één van de hardste Europese hardhoutsoorten, heeft duurzaamheidsklasse 2 en gaat zo'n 15-20 jaar mee. Eikenhout is een mooie lichte houtsoort met prachtige nerfstructuren. Het assortiment loopt uiteen van planken, regels en gordingen tot palen en dakbeschot, zowel geschaafd als fijnbezaagd in diverse lengtes, breedtes en diktes.
Douglashout
is ook een Europese houtsoort en minder hard dan eiken, valt onder duurzaamheidsklasse 3 en gaat onbehandeld zo'n 10-15 jaar mee. De mooie rode, warme tinten van douglashout zijn erg geliefd en douglas wordt daarom ook veel toegepast in de tuin. Het assortiment loopt uiteen van planken, regels en gordingen tot palen en dakbeschot, zowel geschaafd als fijnbezaagd in diverse lengtes, breedtes en diktes.

Buitenverblijven douglas

De buitenverblijven van Trendhout zijn allen van douglashout en hebben een modulair systeem. Er zijn diverse basismodellen welke aan te passen en uit te breiden zijn met wanden, deuren, ramen, glazen (schuif)wanden en meer. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk door middel van de 3D configuratie app.
De buitenverblijf collectie van Trendhout bestaat uit:

  • Buitenverblijf plat dak; 10 verschillende uitvoeringen, het verschil zit in het dakoverstek, sierklossen, materiaalformaat en verbindingen
  • Aanbouwveranda; 2 verschillende uitvoeringen, het verschil zit in het dakoverstek, sierklossen, formaat van de ringbalken en het aantal beschikbare breedtes & dieptes
  • Buitenverblijf zadeldak; 3 verschillende uitvoeringen, het verschil zit in de hellingshoek van het dak, materiaalformaat en het aantal beschikbare breedtes & dieptes
  • Kapschuur; 5 verschillende uitvoeringen, het verschil zit in de hellingshoek van het dak, materiaalformaat en het aantal beschikbare breedtes & dieptes


Buitenverblijf plat dak

De buitenverblijven of overkappingen van Trendhout met een plat dak zijn voor iedere tuin een aanwinst en zijn onderverdeeld in 10 verschillende varianten. Allen standaard uitgevoerd met dakbeschot, EPDM dakbedekking en aluminium daktrim. Iedere type heeft een andere uitstraling door het gebruik van bepaalde specifieke materialen en geeft daardoor een andere sfeer aan een buitenruimte. Zo zijn er klassieke modellen (Siena, Toscane, Florence) maar ook moderne (Palermo, Palermo XXL, Capri, Verona) of meer neutrale uitvoeringen (Casa, Mensa, Refter XL). Ieder model kan tegen meerprijs in elke gewenste kleur gespoten worden.
Bekijk de collectie Buitenverblijven plat dak in onze webshop

Aanbouwveranda

De aanbouwveranda is de perfecte veranda aan huis waardoor er een verbinding tussen binnen en buiten ontstaat en er als het ware een zitgedeelte met extra comfort bij huis gecreëerd wordt. De collectie van Trendhout bestaat uit 2 varianten; Ancona en Lucca. Lucca heeft door het gebruik van schuine sierklossen een meer klassieke uitstraling en is vergelijkbaar met buitenverblijf Florence. Ancona is vergelijkbaar met Refter XL. Ieder model kan tegen meerprijs in elke gewenste kleur gespoten worden.
Bekijk de collectie Aanbouwveranda’s in onze webshop

Buitenverblijf Zadeldak

Een buitenverblijf met een zadeldak kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, zoals een tuinhuis, overkapping, extra opslagruimte (schuur) of als garage. Een zadeldak is een puntdak met 2 gelijke zijden. De hellingshoek van een zadeldak kan variëren, waardoor ieder zadeldak toch weer net een andere uitstraling heeft. Trendhout heeft 3 verschillende uitvoeringen: Betula, Zadeldak XL en Zadeldak XXL. Optioneel zijn de verschillende dakbedekkingen: dakpanprofielplaten, dakpannenset beton of dakpannenset keramisch, in verschillende kleuren. Ieder model kan tegen meerprijs in elke gewenste kleur gespoten worden.
Bekijk de collectie Buitenverblijven zadeldak in onze webshop

Kapschuur

Een kapschuur kan op meerdere manieren gebruikt worden op een erf of in een tuin. Te denken valt aan een tuinhuis, overkapping, extra opslagruimte (schuur) of als garage. Een kapschuur is een puntdak met 2 ongelijke zijden. De achterzijde van het dak is langer en lager dan de voorzijde. De hellingshoek van het dak kan ook variëren, waardoor iedere kapschuur net even anders uitpakt. Trendhout heeft 5 verschillende uitvoeringen: De Deel, De Stee, De Heerd, De Hoeve XL en De Hofstee XXL. Optionele dakbedekkingen zijn: dakpanprofielplaten, dakpannenset beton of dakpannenset keramisch in verschillende kleuren. Ieder model kan tegen meerprijs in elke gewenste kleur gespoten worden.
Bekijk de collectie Kapschuren in onze webshop

Bekijk de online brochure van TrendhoutProducten van Trendhout