Altijd inzicht in onze voorraad
Eerlijk advies van onze experts
3.000 m2 showtuin
Online bestellen

Koopjeshoek

Neem gerust een kijkje in onze koopjeshoek! Wellicht zit er wat leuks voor u bij. Hier vindt u restantpartijen van sierbestrating, schuttingen en allerlei artikelen voor het inrichten van uw tuin. Sommige artikelen worden per stuk aangeboden, maar ook veel artikelen worden verkocht per volledige restantpartij. Bij het artikel staat dit dan duidelijk vermeld.

Hoe komt het dat wij deze artikelen tegen zo’n lage prijs kunnen aanbieden?
Ons assortiment wordt continu ververst en aangevuld met nieuwe artikelen. Dit houdt soms ook in dat er van artikelen die inmiddels uit de collectie zijn en dus niet meer bijbesteld kunnen worden, wat restanten blijven staan. Om weer plek te kunnen maken voor de nieuwe collectie ruimen wij deze restanten tegen zeer gunstige prijzen op.
Het betreft dus altijd 1e keus nieuwe ongebruikte artikelen, vaak nog netjes op de pallet verpakt. Voor u dus een mooie kans om voor een zacht prijsje een mooi nieuw terras of oprit te realiseren! Houdt er wel rekening mee dat wij geen opruimingsartikelen retour nemen.

Naast opruimingspartijen met terrastegels en bestrating hebben we ook nog wel eens restanten van schuttingen, schuttingpalen, tuinaccessoires of leuke artikelen voor het verfraaien van uw buitenruimte. Het is dus zeker de moeite waard om af en toe even een kijkje te nemen in ons aanbod opruiming!

Tip; Combineer verschillende partijen terrastegels of klinkers met elkaar of vul aan met artikelen die nog wel in de collectie zijn om zo een groter oppervlak te kunnen realiseren.